fbpx

Kajak på Færøerne

Kayak Faroe Islands

Oplev den betagende færøske natur fra havet.

Lukket fra 5. Dec 2022 til 17. Feb 2023

Vi er på tur som turledere ved Antartica. Vi har begrænset adgang til telefon, email og Sosiale medier i perioden. Vi gør vores bedste at svarar så hurtigt vi får mulighed for det. 

Kajakture med guide, Kajak kurser, og Lej en kajak

Kajakroning på Færøerne er et must på dit besøg her, og noget du gerne vil krydse af fra din bucket list. Havkajak roning er meget vejrafhængig, derfor har vi flere steder centralt på fastlandet, hvorfra vi kan tage vores ture.

Du vil være i trygge hænder og behøver ikke at have kajakerfaring. Alle vores guider er certificerede kajakinnstruktører og vil give dig de bedste instruktioner, før vi går på vandet

På grund af vandtemperaturen på Færøerne anbefaler vi dig at klæde dig ud i varme lag. Det færøske uldunderlag og uldsokker er perfekte til et kajak-eventyr.

Kajakk.fo laver Kajak kurser. Kajak ture Arrangementer og grupperejser med en certificeret guide udlejer kajakker til erfarne kajakroere.

Kurser vi tilbyder er IPP1 og IPP2 i havkajak, der er kurser baseret på Dansk Kano- og Kajakforbund, læs mere her: DKF uddannelser

Vi kan lave kurser efter jeres behob, feks teknik kurser og opfrisknings kurser, eller instruktør kruser for erfarne kajakroere

Tjek vores planlagte ture her. For særlige anmodninger/tilpassede ture, kontakt os venligst på Facebook messenger / Email kajakk@kajakk.fo eller ring til os på +298 286975.

Guided kayak tour Faroe Islands
kajakktúr við ferðaleiðara
Kayaking in the Faroe Islands
Aftentur i kajak for at se solnedgang
Sea-Kayaking Faroe Islands
Kajakktúr í holur og gjáir Ring á: +298 286975 ella Bóka her
Kajakk Skeið
Kajak Kurser
Kajakk.fo kajak på Færøerne
Toutube
Experience nature from a kayak
Get closer to the nature
Rent a kayak
Lej en kajak
Kayaking tours Faroe Islands
Sea-Kayaking Faroe Islands

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

da_DKDansk